perjantai 4. marraskuuta 2011

Hero Luonnetestissä Tuusulassa 16.10.2011

Kauan odotettu luonnetesti, vihdoin sinne päästiin. Kiitos siitä kuuluu Heron kasvattajalle Kathrinalle, koska muuten emme varmaan olisi sinne päässeet. Yritin aiemmin Heroa ilmoittaa kahteen muuhun luonnetestiin, mutta sinne olikin niin paljon halukkaita hakioita että emme päässeet kun vara paikalle ja sekin taisi olla kymmenes varapaikka.
Aiempaa kokemusta/näkemystä ei itsellä ollut luonnetestistä, joten kun kuulin Heron kasvattajalta että testit ovat myös lauantaina niin minähän hurautin foordilla niitä katsomaan. Pääsimpähän testaamaan minun uutta hienoa navigaattoria. :) Mielenkiintoista, ei voi muuta sanoa!! Molempina päivinä paikalla oli hovawartteja, sunnuntaina taisi olla yksi muun rotuinen koira. Oli mielenkiintoista nähdä miten eri luonteisia hoffeja sitä onkaan. Huomasin kyllä itse sen että oma käytös vaikuttaa koiran käytökseen paljon. Ja päätin että itse en hermoile ollenkaan siellä.
Sunnuntaina oli sitten meidän vuoro, onneksi Hero oli jo kolmantena vuorossa ettei tarvinnut koko päivän hermoilla :) Odottaminen se on kaikkein vaikeinta. Yllätyin kuinka rohkea poika minulla on!!! :O Hero ja Ella on koko elämänsä elänyt kylki kyljessä, joten Hero ei mielestäni ole päässyt kunnolla itsenäistymään. Ella on aina ratkaissut kaikki ongelmat ja Hero on mennyt perässä. Yllätyin positiivisesti kuinka helposti Hero ratkaisi kaikki ongelmat jotka tulivat testissä eteen. Hienosti Hero selvitti testin pistein 169!!!! :)
Tuomareiden mielestä Herolla ON SUURI SYDÄN!! (tarkoittaen sillä sitä että kaikki mitä Hero tekee, niin se tekee sen täysillä)

Tuomareina Anu Hatunpää ja Katri Leikola

toimintakyky +1
terävyys +3
puolustushalu +3
taistelutahto +3
hermorakenne +1
temperamentti +3
kovuus +1
luoksepäästävyys +2a
laukausvarma
yhteensä 169p

Yritin ladata tänne jokaisesta osiosta video pätkän jotka ystävällisesti rakas siskoni kuvasi, mutta se ei onnistunutkaan. Yritän tässä lähiaikoina ne saada tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti